RING TIL OS

HOVEDENTREPRISER2018-08-27T09:39:00+00:00

Project Description

Hovedentrepriser

Lad os være den professionelle tovholdere og bevare overblikket for dig. Vi tilbyder entrepriser på både renoveringsopgaver og nybyggeri.

Vi har dygtige samarbejdspartnere, til hvem vi stiller de samme høje kvalitetskrav som vi gør til os selv – og har du selv valgt andre håndværkere til de forskellige typer fagentreprise, samarbejder vi naturligvis gerne med dem.

Kontakt Os
Kontakt Os

VI UDFØRER OGSÅ

El-installationer

Göth El udfører alle former for installationer, projektering og rådgivning inden for nybyggeri, om- og tilbygning såvel som renoveringsopgaver i bolig, kontor og industri.

LÆS MERE

IHC

Intelligente bygningsinstallationer styrer blandt andet lys, varme og ventilation – og giver en høj grad af komfort og sikrer samtidig det lavest mulige energiforbrug.

LÆS MERE

Videoovervågning

Et af de mest effektive midler mod indbrud og hærværk er videoovervågning. Göth El har stor erfaring i rådgivning og installation heraf.

LÆS MERE

Netværkskabling

Vi laver projektering, service og vedligehold af netværksinstallationer. Vi udfører EDB- og netværksinstallationer med krydsfelt og rackskab.

LÆS MERE

Adgangskontrol

Med elektronisk adgangskontrol erstattes de traditionelle nøgler af nøglebrikker eller nøglekort.

LÆS MERE

Hovedentrepriser

Vi tilbyder entrepriser på både renoveringsopgaver og nybyggeri. På den måde er vi de professionelle tovholdere og kan bevare overblikket for dig.

LÆS MERE

QUALITY GUARANTEE

Sed venenatis urna sit amet vulputate lobortis. Nullam dolor sem, varius eu luctus vitae, mattis id dolor. Proin ultricies feugiat ipsum. Quisque lobortis risus sapien, quis pulvinar turpis placerat ut. Vivamus eu egestas est, commodo ultricies turpis. Donec a consequat nisi, non pellentesque risus. Fusce lacinia sem a mollis tempus. Etiam in sapien non odio ornare iaculis vel vel enim. Sed velit urna, pharetra non quam nec, consequat hendrerit ex. Phasellus ac rutrum diam.

GRATIS TILBUD

Har du brug for et tilbud? Udfyld formlen, og vi vender tilbage til dig!

[contact-form-7 id="334" title="Free Quote"]
[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]