Project Description

Adgangskontrol

Lad os være den professionelle tovholdere og bevare overblikket for dig. Et adgangskontrolsystem sikrer at uvedkommende ikke kommer ind – og skal samtidig også sikre, at daglige brugere fleksibelt og nemt kan bevæge sig rundt i bygningen.

Kontakt Os

Fordele ved adgangskontrol

  • Overflødiggør brugen af nøgler

  • Nøglebrikker/kort er sværere at forfalske end traditionelle fysiske nøgler, og ved mistanke kan systemet hurtigt omprogrammeres.

  • Det er nemt og hurtigt at fjerne og tilføje adgangskort, ændre rettigheder og adgang til områder i virksomheden.

Statestik 2017

Indbrud 2017 94%
System Survey 88%
Time Management 97%
Kontakt Os

VI TILBYDER OGSÅ

El-installationer

Göth El udfører alle former for installationer, projektering og rådgivning inden for nybyggeri, om- og tilbygning såvel som renoveringsopgaver i bolig, kontor og industri.

LÆS MERE

IHC

Intelligente bygningsinstallationer styrer blandt andet lys, varme og ventilation – og giver en høj grad af komfort og sikrer samtidig det lavest mulige energiforbrug.

LÆS MERE

Videoovervågning

Et af de mest effektive midler mod indbrud og hærværk er videoovervågning. Göth El har stor erfaring i rådgivning og installation heraf.

LÆS MERE

Netværkskabling

Vi laver projektering, service og vedligehold af netværksinstallationer. Vi udfører EDB- og netværksinstallationer med krydsfelt og rackskab.

LÆS MERE

Adgangskontrol

Med elektronisk adgangskontrol erstattes de traditionelle nøgler af nøglebrikker eller nøglekort.

LÆS MERE

Hovedentrepriser

Vi tilbyder entrepriser på både renoveringsopgaver og nybyggeri. På den måde er vi de professionelle tovholdere og kan bevare overblikket for dig.

LÆS MERE