Project Description

Intelligente BygningsInstallationer

Intelligente bygningsinstallationer styrer blandt andet lys, varme og ventilation –
og giver en høj grad af komfort og sikrer samtidig det lavest mulige energiforbrug.

Løsningerne kan kontrollere en hel bygning, for eksempel ved at tænde og slukke belysningen i forhold til indfaldet af dagslys,
styre rumtemperaturen efter en bestemt døgnrytme og regulere ventilationen efter brugen af de enkelte lokaler
– alt sammen via din computer, ipad eller smartphone.

Kontakt Os

Vi udfører også

El-installationer

Göth El udfører alle former for installationer, projektering og rådgivning inden for nybyggeri, om- og tilbygning såvel som renoveringsopgaver i bolig, kontor og industri.

LÆS MERE

Videoovervågning

Et af de mest effektive midler mod indbrud og hærværk er videoovervågning. Göth El har stor erfaring i rådgivning og installation heraf.

LÆS MERE

EDB/Netværk

Vi laver projektering, service og vedligehold af netværksinstallationer. Vi udfører EDB- og netværksinstallationer med krydsfelt og rackskab.

LÆS MERE

Hovedentrepriser

Lad os være den professionelle tovholdere og bevare overblikket for dig. Vi tilbyder entrepriser på både renoveringsopgaver og nybyggeri.

 

LÆS MERE

Adgangskontrol

Med elektronisk adgangskontrol erstattes de traditionelle nøgler af nøglebrikker eller nøglekort.

LÆS MERE

IBI og CTS

Vi leverer CTS – computerstyrede anlæg til præcis styring og overvågning af alle energifaciliteter i bygninger og enkelte rum – f.eks. varme, køl og ventilation. Fordelene er mange – bedre indeklima, mere effektive medarbejdere og markante energibesparelser.

LÆS MERE

Elbil-lader

De fleste ejere af en elbil eller en plugin-hybrid har behov for en ladeboks, så bilen kan lade fuldt op, når den holder stille hjemme. Vi kan installere en ladeboks hjemme i din garage eller carport eller hvor gør det nemmest for dig at lade bilen op. 

LÆS MERE

Solceller

Alternative energiformer som solceller er populært. Flere og flere vælger at få installeret solceller som supplement til den traditionelle energiforsyning. Installation af solceller kan på  sigt blive en god investering – både for klimaet og for din pengepung.

LÆS MERE

Garanteret kvalitet

Göth El ApS er autoriseret som el-installatørvirksomhed, og er godkendt og efterprøvet af Q-kontrol, som alle autoriserede virksomheder inden for områderne el, vvs, kloak og gas skal være.

GRATIS TILBUD

Har du brug for et tilbud? Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig!