Project Description

Hovedentrepriser

Lad os være den professionelle tovholdere og bevare overblikket for dig. Vi tilbyder entrepriser på både renoveringsopgaver og nybyggeri.

Vi har dygtige samarbejdspartnere, til hvem vi stiller de samme høje kvalitetskrav som vi gør til os selv – og har du selv valgt andre håndværkere til de forskellige typer fagentreprise, samarbejder vi naturligvis gerne med dem.

Kontakt Os
Kontakt Os

VI UDFØRER OGSÅ

El-installationer

Göth El udfører alle former for installationer, projektering og rådgivning inden for nybyggeri, om- og tilbygning såvel som renoveringsopgaver i bolig, kontor og industri.

LÆS MERE

IHC

Intelligente bygningsinstallationer styrer blandt andet lys, varme og ventilation – og giver en høj grad af komfort og sikrer samtidig det lavest mulige energiforbrug.

LÆS MERE

Videoovervågning

Et af de mest effektive midler mod indbrud og hærværk er videoovervågning. Göth El har stor erfaring i rådgivning og installation heraf.

LÆS MERE

Netværkskabling

Vi laver projektering, service og vedligehold af netværksinstallationer. Vi udfører EDB- og netværksinstallationer med krydsfelt og rackskab.

LÆS MERE

Adgangskontrol

Med elektronisk adgangskontrol erstattes de traditionelle nøgler af nøglebrikker eller nøglekort.

LÆS MERE

Hovedentrepriser

Vi tilbyder entrepriser på både renoveringsopgaver og nybyggeri. På den måde er vi de professionelle tovholdere og kan bevare overblikket for dig.

LÆS MERE

Garanteret kvalitet

Göth El ApS er autoriseret som el-installatørvirksomhed, og er godkendt og efterprøvet af Q-kontrol, som alle autoriserede virksomheder inden for områderne el, vvs, kloak og gas skal være.

GRATIS TILBUD

Har du brug for et tilbud? Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig!